* HEKS’N® & INTRATUIN

Vanaf 28 mei t/m 5 augustus 2018 vond je de HEKS’NKAAS® Origineel met Intratuin actiewikkel op de winkelvloer. Tegen inlevering van de actiewikkel van de HEKS’NKAAS® Origineel ontving je een korting van € 5,-  bij Intratuin winkels.

Voor meer informatie over deze actie, kijk op onze actiewebsite www.intratuin.nl/heksnkaas

Lees onderstaande actievoorwaarden goed door bij deelname:

  1. De wikkel met actiecommunicatie geeft recht op € 5,00 korting bij minimale besteding van € 25,00 in de periode van 28 mei t/m 5 augustus 2018.
  2. Per betalende klant mag maximaal 1 wikkel per bezoek worden ingeleverd.
  3. De korting is niet in te wisselen op www.intratuin.nl.
  4. Een wikkel geeft geen recht op contant geld, maar uitsluitend recht op korting bij aankoop van producten.
  5. Bij retourneren van (één van) deze goederen zal de waarde van de goederen minus de gegeven korting worden uitbetaald.
  6. Geldig voor het hele assortiment met uitzondering van blokhutten, bestrating, bestellingen, cadeaukaarten, gasflessen, boeken, horeca, arbeid, levende dieren, lopende aanbiedingen en vast-lage prijs assortiment.
  7. De korting is niet geldig in combinatie met reeds afgeprijsde artikelen of op andere lopende (kortings-) acties en/of aanbiedingen.
  8. Ga voor de volledige actievoorwaarden naar www.intratuin.nl/heksnkaas

 

Meer inspiratie


* Nieuw! HEKS’N®ROOMTWIST

Bij HEKS’N® zijn we altijd opzoek naar nieuwe manieren om de borrel onvergetelijk te maken. Daarom komt HEKS’N® met: HEKS’N®ROOMTWIST. Met HEKS’N®ROOMTWIST geven we een draai aan je borrel! 😉…

* HEKS’N®KWARKSPREAD in Foodybox Lente

Het is het vijfde jaar dat de Foodybox van Kroon op het Werk wordt verstuurd naar honderd geselecteerde food- en lifestylebloggers en vijftig culinaire en lifestyleredacties van kranten en tijdschriften….

Bekijk alle berichten