* Nieuw! HEKS’N®WARME DIP

Genieten doen wij het hele jaar. De lange winteravonden mogen wat ons betreft nog lang duren, want bij HEKS’N® zijn we altijd op zoek naar bijzondere producten. Daarom introduceren we deze herfst de eerste dip die je warm opdient.

Met HEKS’N®WARME DIP zorgen we voor een unieke en nieuwe ervaring bij de borrel!

HEKS’N®WARME DIP is een dip die gemaakt is van verse roomkaas, cheddar kaas, tomaat, paprika en mais. Je waant je met deze dip in Mexicaanse sferen. Een échte warme betovering voor je borrel.

Deze dip is op meerdere manieren te gebruiken, want zeg nou zelf wat is lekkerder dan een schaal nacho’s?

Magnetron: Haal de deksel van het bakje, prik gaatjes in de folie en na 90 seconden is de overheerlijke dip klaar om opgediend te worden.
Oven: Voor gebruik in de oven schep je de dip over in een ovenschaaltje en na 20 minuten op 200°C is de dip ready-to-eat.
Óf je vult een ovenschaal met nacho chips en schept de warme dip als toplaag over de chips. Verwarm de ovenschaal met chips 10 minuten op 200°C en je nacho schaal is klaar om soldaat gemaakt te worden! Top je eigengemaakte nacho-schaal af met wat verse kruiden zoals basilicum.

Haal de magie in huis!

 

Meer inspiratie


* Nieuw! HEKS’N®ROOMTWIST

Bij HEKS’N® zijn we altijd opzoek naar nieuwe manieren om de borrel onvergetelijk te maken. Daarom komt HEKS’N® met: HEKS’N®ROOMTWIST. Met HEKS’N®ROOMTWIST geven we een draai aan je borrel! 😉…

* HEKS’N® & INTRATUIN

Vanaf 28 mei t/m 5 augustus 2018 vond je de HEKS’NKAAS® Origineel met Intratuin actiewikkel op de winkelvloer. Tegen inlevering van de actiewikkel van de HEKS’NKAAS® Origineel ontving je een…

Bekijk alle berichten