Biefstuk van de steengrill

Ingrediënten

HEKS’N®BOTER Groene Kruiden
Kogelbiefstuk
Zakje luxe gemengde sla
Zongedroogde tomaten
Dressing naar keuze
Peper, zout
1 teentje knoflook

Benodigdheden

Steengrill

Biefstuk van de steengrill

Verwarm de oven op 250 graden. Leg de grillsteen voor 25 minuten in de voorverwarmde oven. Maak de borden in de tussentijd op met de gemengde luxe sla en de zongedroogde tomaatjes. Besprenkel dit met een dressing naar keuze. Snijd de kogelbiefstuk in lapjes, +/- 4 per persoon en kruid deze met peper en zout. Als de steengrill heet is leg je deze in de houder klaar op tafel. Snijd een teentje knoflook door het midden, prik deze aan een vork en smeer hier de hete steengrill mee in. Leg vervolgens een beetje HEKS’N®BOTER op de hete plaat en bak hierop de biefstuklapjes. Als de lapjes mooi zijn gebakken serveer je ze op de salade.

NOG MEER LEKKERE RECEPTEN MET PRODUCTEN VAN HEKS'N®