Bladerdeeg ham-kaas

Ingrediënten

HEKS’NKAAS® Tomaat Basilicum
8 plakjes bladerdeeg (ontdooid)
150 gram achterham
150 gram jong belegen kaas in plakken
Bieten-cress

Benodigdheden

Oven
Deegroller
Lepel
Vershoudfolie

Bladerdeeg ham-kaas

Leg de plakjes bladerdeeg op een grote plaat en rol ze uit tot een lap van 30 bij 30 centimeter. Bestrijk de deeglap met HEKS’NKAAS® Tomaat Basilicum en bedek dit met de plakken ham en kaas. Rol dit geheel losjes op zodat de vulling op zijn plaats blijft. Verpak de rol in plasticfolie en leg deze tenminste een uur in de koelkast. Verwarm in de tussentijd de oven op 180°C. Haal na een uur de rol uit de koelkast en snij deze in plakjes van anderhalve centimeter dik. Leg de plakjes op een bakplaat en bak ze vervolgens in de oven 15 tot 20 minuten lichtbruin en krokant. Garneer het geheel af met bieten-cress.

NOG MEER LEKKERE RECEPTEN MET PRODUCTEN VAN HEKS'N®