Bladerdeeg lepel

Ingrediënten

1 bakje HEKS’NKAAS® Origineel
1 pakje a 10 plakken bladerdeeg
1 losgeklopt ei
Sesamzaad
Veldsla
Kwarteleitjes

Bladerdeeg lepel

Ontdooi de plakjes bladerdeeg en leg deze op vetvrij papier. Vervolgens leg je er een lepel op en omtrek dit met een scherp mes zodat je de vorm van de lepel erin snijdt. Kwast de randen in met het losgeklopt ei en strooi hierover de zaadjes. De lepel smeer je in met olie en leg deze op het bladerdeeg. Verwarm de oven voor op 220 graden en leg de lepels op vetvrij papier. Schuif het voor ongeveer 35 minuten in de oven. Kook de kwarteleitjes in de tijd dat het bladerdeeg in de oven zit. Vervolgens haal je deze uit de oven en laat je het afkoelen. Tot slot vul je dit met een blaadje veldsla, wat HEKS’NKAAS® Origineel en een half kwarteleitje.

NOG MEER LEKKERE RECEPTEN MET PRODUCTEN VAN HEKS’N®