Bruschetta met HEKS’NKAAS®

Ingrediënten

HEKS’NKAAS® Origineel
1 wit stokbrood
2 vleestomaten
1 zakje rucola
25 gram pijnboompitten
25 gram geraspte Parmezaanse kaas
4 eetlepels olijfolie
Peper en zout

Benodigdheden

2 kommen
Barbecue
Mes

Bruschetta met HEKS’NKAAS®

Rooster de pijnboompitten in een koekenpan en meng dit met de Parmezaanse kaas en de HEKS’NKAAS® in een grote kom. Snijd de rucola fijn en snijd de tomaten in blokjes. Voeg dit bij elkaar in een aparte kom en breng op smaak met wat olijfolie. Laat dit een half uurtje staan voordat je het toevoegt aan de eerste kom. Snijd ter voorbereiding het stokbrood in schuine sneetjes van ongeveer 3 centimeter en toast de sneetjes stokbrood op de barbecue. Meng de inhoud van de 2 kommen door elkaar en breng het op smaak met peper en zout. Verdeel het mengsel over de stokbroodjes en serveer het op een grote schaal.

NOG MEER LEKKERE RECEPTEN MET PRODUCTEN VAN HEKS’N®