Carpaccio à la HEKS’NKAAS®

Ingrediënten

HEKS’NKAAS® Origineel
2 pakjes carpaccio
1 zakje rucola
60 gram Parmezaanse kaas
1 eetlepel olijfolie
Pijnboompitjes
Balsamico
Peper en zout

Benodigdheden

6 wijnglazen
Eetlepel
Schaar

Carpaccio à la HEKS’NKAAS®

Breng de rucola op smaak met olijfolie, peper en zout.  Knip de rucola met een schaar een beetje fijn en verdeel het over de 6 wijnglazen. Top de rucola af met 2 theelepels HEKS’NKAAS®. Verdeel de carpaccio over de 6 glazen en garneer met de Parmezaanse kaas. Voeg peper en zout naar smaak toe en voeg als allerlaatste een beetje balsamico en de pijnboompitjes toe.

NOG MEER LEKKERE RECEPTEN MET PRODUCTEN VAN HEKS’N®