De broodegel

Ingrediënten

HEKS’NKAAS® Origineel
Ongesneden vloerbrood
Pakje cheddar kaas
Geraspte jonge kaas

Benodigdheden

Spuitzak

De broodegel

Doe de HEKS’NKAAS® in een kom, voeg de geraspte kaas toe en rasp de cheddar kaas erbij door. Meng dit met een lepel en vul de spuitzak. Verwarm de oven voor (180 graden). Leg het brood op een snijplank en snij deze zowel in de lengte als in de breedte in (in stukken van ongeveer 2cm). Snij het brood niet helemaal door, dus ongeveer een halve cm onder de bodem, zodat je horizontaal en verticaal gleuven in het brood krijgt. Vul de gleuven met het HEKS’NKAAS®-mengsel en verdeel dit gelijkmatig in het brood zodat de gleuven wat open gaan staan. Bak het brood in de voorverwarmde oven ongeveer 20 minuten af en je hebt een heerlijk borrelbrood.

Nog meer lekkere recepten met producten van HEKS'N®