Flammkuchen

Ingrediënten

HEKS’NKAAS® Origineel of HEKS’NKAAS® Tomaat Basilicum
Twee eetlepels olijfolie
Pak kant-en-klare pizzadeeg
250 ml water
1 pakje gerookte zalm á 250 gram
1 zak grof gesneden groenteratatouille
1 bosje basilicum
Stuk Parmezaanse kaas

Flammkuchen

Verwarm de oven voor op 200°C. Meng de bloem, gist, suiker, zout, olijfolie en water door elkaar en kneed het tot een soepel deeg. Dek het deeg af met een theedoek en laat het even rusten. Zet ondertussen een koekenpan op het vuur met een flinke scheut olijfolie en verhit deze. Doe de groenteratatouille in de pan en bak deze kort op een laag vuur. Breng de groenten op smaak met wat peper en zout. Snijd de zalm in gelijkmatige blokjes. Verdeel het deeg in 4 gelijkmatige porties en rol het deeg uit tot een dunne ovale plak. Smeer de plak in met twee eetlepels HEKS’NKAAS®, verdeel de groente en zalm erover en maak het geheel af met wat verse basilicum blaadjes en vers geschaafde Parmezaanse kaas. Bak de flammkuchen in ongeveer 18 minuten af in de oven op 200 graden. Leg de flammkuchen op een grote houten plak en snij er mooie stukken van.

NOG MEER LEKKERE RECEPTEN MET PRODUCTEN VAN HEKS'N®