Garnalen met HEKS’NKAAS®

Ingrediënten

HEKS’NKAAS® Tomaat Basilicum
200 ml zonnebloemolie
50 gram gedroogde kokos
25 gram paneermeel
24 rauwe Noorse garnalen met staart
2 eiwitten
2 theelepels zout
Rasp van 1 limoen

Benodigdheden

Kom
Koekenpan
Rasp
Keukenrol

 

Garnalen met HEKS’NKAAS®

Meng in een kom de kokos, paneermeel, zout en limoenrasp. Klop de eiwitten los en spoel de garnalen af. Dep de garnalen droog en doop ze eerst in het eiwit en vervolgens in het kokos-limoen mengsel (zorg dat je een gelijkmatig laagje krijgt).

Verwarm de olie in een grote koekenpan en bak de garnalen in ongeveer 3 minuten goudbruin en krokant. Laat de garnalen even uitlekken op keukenpapier en serveer ze met een emmertje HEKS’NKAAS® Tomaat Basilicum.

NOG MEER LEKKERE RECEPTEN MET PRODUCTEN VAN HEKS'N®