Gegrilde courgette bonbon

Ingrediënten

HEKS’NKAAS® Tomaat Basilicum
2 courgettes
1 steeltje bosui
Peper en zout
Olijfolie

Benodigdheden

Aluminiumfolie
Appelboor
Barbecue

Gegrilde courgette bonbon

Was de courgettes en halveer deze in de lengterichting. Verwijder de zaden met een appelboor en vul de courgette met HEKS’NKAAS®. Plaats de 2 delen weer op elkaar en leg de courgette op een stuk aluminiumfolie en breng het op smaak met wat olijfolie, peper en zout. Rol vervolgens de aluminiumfolie strak om de courgettes en draai de uiteindes op als een bonbon. Leg de courgette ongeveer 5 minuten op de barbecue. Haal de courgette van de barbecue en verwijder de aluminiumfolie. Garneer de courgette met de fijngesneden ringetjes bosui en serveer bij de barbecue.

NOG MEER LEKKERE RECEPTEN MET PRODUCTEN VAN HEKS’N®