Gehaktballetjes

Ingrediënten

HEKS’NKAAS® Tomaat Basilicum
250 gram rundergehakt
1 ei
1 zakje gehaktkruiden ‘tuinkruiden’
1 fijngesnipperd uitje
1 eetlepel grove mosterd
Verse basilicum
Scheutje melk

Benodigdheden

Oven
Mengkom
Mes
Snijplank
Lepel

Gehaktballetjes

Verwarm de oven voor op 200°C. Doe alle ingrediënten, behalve de HEKS’NKAAS®, in een grote mengkom en kneed dit goed door elkaar. Maak van dit geheel balletjes van ongeveer 50 gram. Leg de balletjes op een ovenplaat met bakpapier en druk met je duim een kuiltje in de bovenkant van de balletjes. Zet de balletjes 15 minuten in de voorverwarmde oven. Haal de balletjes uit de oven en laat ze even afkoelen. Vul tenslotte de kuiltjes met HEKS’NKAAS® Tomaat Basilicum.

NOG MEER LEKKERE RECEPTEN MET PRODUCTEN VAN HEKS'N®