Gepofte aardappel met HEKS’N®KWARKSPREAD

Ingrediënten

1 bakje HEKS’N®KWARKSPREAD
Roomboter
Peper en zout
Knoflook
6 grote aardappels (bonken)

Benodigdheden

Aluminiumfolie

Gepofte aardappel met HEKS’N®KWARKSPREAD

Was de aardappelen onder een koude kraan en maak deze goed schoon. Vervolgens leg je ze in een grote pan met water en laat deze ongeveer 25 minuten koken in de schil. Giet ze daarna af en laat ze afkoelen. Verwarm de oven voor op 220 graden. Als de aardappelen wat zijn afgekoeld pak je de boter, peper en zout en knoflook. Prak dit door elkaar en smeer de aardappel er rijkelijk mee in. Bak de aardappel dan in de aluminiumfolie en leg deze 25 tot 30 minuten in de hete oven. Snijd dan een diep kruis in de aardappel waardoor er 4 delen ontstaan. Leg in het midden een dikke lepel HEKS’N®KWARKSPREAD.

NOG MEER LEKKERE RECEPTEN MET PRODUCTEN VAN HEKS’N®