Gevuld eitje met een tikje magie!

Ingrediënten

HEKS’NKAAS® Origineel
10 eieren
Peper en zout
1 bosje peterselie

 

Benodigdheden

Spuitzak
Eierdoosje
Pan
Theelepel
Beslagkom
Mes

Gevuld eitje met een tikje magie!

Kook de eieren ± 8 min. in een pan met ruim water en laat ze afkoelen in koud water. Snijd een centimeter van de bovenkant van de gekookte eieren af (doe dit voorzichtig, want we hebben de schaal nog nodig!). Haal het hard gekookte ei voorzichtig met een theelepel uit de eierschaal en doe in een beslagkom. Zet de lege eierschalen terug in het eierdoosje, prak de eieren met een vork en voeg 200 gram HEKS’NKAAS® toe. Breng op smaak met een beetje peper en zout en doe het mengsel in een spuitzak. Vul de lege eierschalen en garneer de eieren af met de in stukjes gesneden peterselie.

NOG MEER LEKKERE RECEPTEN MET PRODUCTEN VAN HEKS’N®