Gevulde varkenshaas met HEKS’NKAAS®

Ingrediënten

1 bakje HEKS’NKAAS® Origineel
200g geraspte kaas
Theelepel paneermeel
Peper en zout
Bakboter
Varkenshaasjes

Gevulde varkenshaas met HEKS’NKAAS®

Meng de geraspte kaas, paneermeel, HEKS’NKAAS® en een beetje peper en zout door elkaar tot een gladde massa. Deze massa doe je in de spuitzak. Leg de 4 varkenshaasjes op een snijplank. Aan de dikste zijde van het varkenshaasje prik je naar de voorkant een gat met je wijsvinger. Dit gat vul je met de spuitzak. De achterzijde maak je dicht met een prikker zodat de vulling er niet uit lekt. Zet een koekenpan op het vuur met wat bakboter en bak het vlees rondom aan voor ongeveer 3 minuten. Leg ze op een bakplaat in een voorverwarmde oven van 160 graden voor ongeveer 12 minuten. Het vlees is dan gaar om geserveerd te worden.

NOG MEER LEKKERE RECEPTEN MET PRODUCTEN VAN HEKS’N®