Gevulde wraps

Ingrediënten

HEKS’NKAAS® Origineel
4 wraps
2 dunne preien
2 rode paprika’s
2 gele paprika’s
1 bosje groene asperges
8 takjes basilicum
Peper
Zout
Olijfolie

Benodigdheden

Snijplank
Mes
Grillpan
Keukenpapier
Glaasje of kommetje

Gevulde wraps

Snij de prei in de lengterichting doormidden (hierdoor ontstaan 4 lange stroken). Laat de onderkant zitten. Was de prei en snij deze in stukken van ±3 centimeter. Halveer vervolgens de paprika’s en verwijder de zaadlijsten. Snij repen van ongeveer 1 centimeter breed. Was tenslotte de groene asperges en snij minimaal 1 centimeter van de onderkant af, halveer ze hierna. Zet een grillpan op hoog vuur en voeg 2 eetlepels olijfolie toe. Grill hierin de groenten totdat ze beetgaar zijn. Laat ze vervolgens drogen op wat keukenpapier en doe wat peper en zout over de groenten. Snij de wraps door de helft en leg deze ongeveer een halve minuut per zijde in de grillpan. Leg de wraps op een snijplank en smeer ze in met een dun laag HEKS’NKAAS® Origineel. Verdeel vervolgens de groenten en de basilicum gelijkmatig over de wraps en zet de wraps in een glaasje of kommetje (als een boeketje).

NOG MEER LEKKERE RECEPTEN MET PRODUCTEN VAN HEKS'N®