Goud Gele Groente

Ingrediënten

HEKS’NKAAS®ZOETE CHILI
15 sperziebonen
4 waspenen
Broccoli roosjes
Bleekselderij
Tempura beslag
Peper
Zout
IJskoud water

Benodigdheden

Keukenpapier
Schuimspaan
Frituurpan
Kom
Mes
Snijplank

Goud Gele Groente

Zet een kommetje met water in de vriezer. Snijd, schrap en modelleer de groenten. Haal de draden uit de bleekselderij, snijd de broccoli in lengte richting, en snijd deze, net als de waspenen, in dezelfde lengte als de sperziebonen. Blancheer de groenten in een pan met water. Zorg ervoor dat de groenten hard blijven, spoel ze af met koud water en leg ze op keukenpapier om te drogen. Besprenkel de groenten met bloem, peper en zout. Zet de frituurpan op 180 graden, en haal het kommetje water uit de vriezer. Roer het tempura beslag door het ijswater, om vervolgens de groenten er door te kunnen dippen. De groenten kunnen in de frituurpan. Wanneer de groenten goudgeel van kleur zijn, kunnen ze uit de frituur worden gehaald. Dip ze tot slot in HEKS’NKAAS®ZOETE CHILI, en genieten maar.

NOG MEER LEKKERE RECEPTEN MET PRODUCTEN VAN HEKS’N®