HEKS’NKAAS® strudel

Ingrediënten

1 bakje HEKS’NKAAS® Mosterd Dille
Gerookte zalm
Rucola
Prei
Amandelen
Strudeldeeg
Olie
Peterselie

HEKS’NKAAS® strudel

Pak een grote mengkom en snijd de zalm in dunne reepjes. Halveer de rucola en de amandelen en hak de peterselie wat grof. Vervolgens snijd je de prei in kleine ringetjes waarna je het geheel in de kleine kom mengt. Voeg hier de HEKS’NKAAS® Mosterd Dille aan toe. Verwarm de oven voor op 220 graden en leg het strudeldeeg in een vochtige theedoek om het uitdrogen tegen te gaan. Pak daarna 2 vellen strudeldeeg en leg dit op vetvrij papier. Beleg dit met het zalmgroentemengsel. Rol deze vervolgens losjes op tot een spiraal en smeer het dan in met olie. Schuif deze rollen in de oven voor ongeveer 15 minuten.

NOG MEER LEKKERE RECEPTEN MET PRODUCTEN VAN HEKS’N®