In de basket

Ingrediënten

HEKS’NKAAS® Gegrilde Groenten
Zakje veldsla
1 gerookte kipfilet
1 rode paprika
2 stengels lente-ui
1 pakje bladerdeeg
1 losgeklopt ei
Peper, zout
Olijfolie
Cupcakeplaat

In de basket

Verwarm de oven op 220 graden. Smeer de vormen van de cupcakeplaat in met een beetje olijfolie. Haal de plakjes bladerdeeg uit de verpakking en prik met een vork gaatjes over het gehele oppervlak. Leg het plakje bladerdeeg in de cupcakevorm en schraap met een mes het overtollige deeg weg (niet alles, er moet een deel overblijven). Doe dit vervolgens met alle cupcakevormen in de bakplaat. Smeer met een kwastje de vormen in met het losgeklopte ei, dek de plaat af met vetvrij papier en zet dit 18 minuten in de oven. Haal na de 18 minuten het vetvrije papier van de bakplaat en bak het nogmaals 6 minuten in de oven op 180 graden. Als de cups gaar zijn haal je ze uit de oven en laat je ze afkoelen. Snijd in de tussentijd de kip, paprika en lente-ui in gelijkmatige blokjes en meng deze in een kom met een half bakje HEKS’NKAAS®. Als de cups zijn afgekoeld doe je de blaadjes veldsla in het bakje met hierop het kipmengsel. Maak het geheel af door hier nog een extra theelepel HEKS’NKAAS® aan toe te voegen.

NOG MEER LEKKERE RECEPTEN MET PRODUCTEN VAN HEKS'N®