In het schuitje

Ingrediënten

HEKS’NKAAS® Origineel
2 courgettes
Zakje groente brunoise
Geraspte Parmezaanse kaas
Peper en zout
Olijfolie

In het schuitje

Zet een pan water op het vuur en breng het water aan de kook. Halveer in de tussentijd de courgette in de lengte en haal met een theelepel de zaden uit de halve courgettes. Snijd de courgette in schuitjes van +/- 3 cm en leg deze schuitjes ongeveer 4 minuten in het kokende water. Verwarm de oven op 200 graden. Haal na 4 minuten de schuitjes uit het water en spoel ze af met koud water. Leg de schuitjes op een theedoek zodat ze even kunnen drogen. Zet een koekenpan op het vuur en laat de pan goed heet worden. Bak de groente brunoise gaar in een beetje olijfolie. Haal de pan van het vuur en roer er een grote lepel HEKS’NKAAS® doorheen. Leg de schuitjes op de bakplaat, vul deze met het groentemengsel en garneer het af met de Parmezaanse kaas. Bak dit nog +/- 5 minuten in de oven totdat het een mooi krokant korstje krijgt.

NOG MEER LEKKERE RECEPTEN MET PRODUCTEN VAN HEKS'N®