Kussentjes van bladerdeeg

Ingrediënten

HEKS’NKAAS® Origineel
5 plakjes bladerdeeg uit de diepvries
1 zakje veldsla
1 ei
1 eetlepel zeezout

 

Benodigdheden

Bakpapier
Keukenkwastje
Oven
Kom
Schaal
Mes

Kussentjes van bladerdeeg

Leg de plakjes bladerdeeg uit op een plank en laat deze ontdooien. Verwarm ondertussen de oven voor op 220 graden. Klopt het ei los in een kommetje, bestrijk de ontdooide plakjes bladerdeeg hiermee en verdeel het zeezout over de plakjes. Snijd de plakken 2 keer diagonaal door, zodat je 4 driehoekjes krijgt. Leg de 20 driehoekjes op een bakplaat met bakpapier en plaats dit in de voorverwarmde oven. Breng de temperatuur naar 180 graden en laat het bladerdeeg in ongeveer 18 minuten mooi bruin en knapperig worden. Haal de plaat uit de oven en laat het geheel ongeveer 20 minuten afkoelen. Snijd de driehoekjes open en vul ze met HEKS’NKAAS® Origineel en een takje veldsla. Plaats de andere helft er weer op en serveer de kussentjes op een passende schaal.

NOG MEER LEKKERE RECEPTEN MET PRODUCTEN VAN HEKS’N®