Maiskoekjes

Ingrediënten

HEKS’NKAAS® Origineel
250 gram mais uit blik
80 gram bloem
15 gram fijngehakte koriander
4 eetlepels water
2 losgeklopte eieren
1 eetlepel sojasaus
1 teentje knoflook fijngehakt
1 bosuitje in kleine ringetjes
1 fijngehakte rode peper zonder zaadjes
1/2 geschilde en in partjes gesneden mango
Zout
Versgemalen peper
Olijfolie

Benodigdheden

Mengkom
Koekenpan
Keukenpapier

Maiskoekjes

Doe alle ingrediënten, behalve de HEKS’NKAAS® en de olijfolie, in een grote kom en meng dit goed door elkaar. Vorm van dit mengsel 12 platte koekjes. Verwarm 2 eetlepels olijfolie in een grote koekenpan en bak de maiskoekjes 2 minuten aan beide kanten. Laat de koekjes even uitlekken op keukenpapier en serveer ze vervolgens met HEKS’NKAAS® Origineel.

NOG MEER LEKKERE RECEPTEN MET PRODUCTEN VAN HEKS'N®