Mini gehaktbal met kwartelei

Ingrediënten

HEKS’NKAAS® Origineel
500g rundergehakt
1 zakje gehaktkruiden met paneermeel
1 ei, zwarte peper
1 pakje kwarteleitjes
Theelepel paprikapoeder
Boter

Benodigdheden

Prikkers

Mini gehaktbal met kwartelei

Leg het gehakt in een kom samen met het zakje gehaktkruiden, paneermeel, ei, wat zwarte peper en een theelepel paprikapoeder. Meng dit goed door elkaar. Zet de kwarteleitjes daarna in ruim water op het vuur en hier giet je een klein beetje azijn bij in. Kook de kwarteleitjes tot ze gaar zijn, waarna je ze afspoelt met koud water. Tik de schaal los en pel ze onder het koude water. Leg de eitjes op een bord en verdeel vervolgens het rundergehakt. Rol tussen beide handen een balletje met rundergehakt en druk dit tussen beide handen uiteen tot een hamburgertje. Leg er een eitje in en vouw het gehakt om het eitje dicht, zodat er weer een balletje ontstaat. Vervolgens leg je de balletjes in de braadpan met wat boter tot ze gaar zijn. Bij het opdienen halveer je de balletjes om ze te dippen in de HEKS’NKAAS®.

NOG MEER LEKKERE RECEPTEN MET PRODUCTEN VAN HEKS’N®