Nacho’s!

Ingrediënten

HEKS’NKAAS® Origineel of HEKS’NKAAS® Tomaat Basilicum
1 zak nachochips
200 gram gehakt
150 gram geraspte kaas
2 tomaten
1 bosje lente ui
1 halve rode paprika
1 fijn gesnipperde ui
1 theelepel sambal
Zout en peper

Nacho’s!

Verwarm de oven voor op 180 graden. Plaats ondertussen een koekenpan op het vuur en rul het gehakt. Snijd de tomaten, paprika en ui in fijne blokjes en de lente ui in kleine ringetjes. Bak de groenten mee met het gehakt in de koekenpan. Voeg 1 eetlepel sambal toe en breng het geheel op smaak met peper en zout. Laat het gehakt-groentenmengsel uitlekken in een vergiet en leg de nachochips in een ovenschaal of op een ovenvast bord (zorg dat je in het midden ruimte over laat voor het schaaltje gevuld met HEKS’NKAAS®). Verdeel het gehakt-groentenmengsel gelijkmatig over de chips en garneer dit uiteindelijk af met de geraspte kaas. Plaats de ovenschaal in de voorverwarmde oven tot de kaas gesmolten is. Haal de schaal uit de oven en plaats het schaaltje met HEKS’NKAAS® in het midden van de ovenschaal of op het bord.

NOG MEER LEKKERE RECEPTEN MET PRODUCTEN VAN HEKS'N®