Ouderwets lekker!

Ingrediënten

HEKS’NKAAS® Origineel
4 plakjes komijnekaas
4 plakjes roggebrood
1 bakjes tuinkers
1 komkommer

Benodigdheden

Mes
Appelboor
Snijplank
Theelepel

Ouderwets lekker!

Snijd de komkommer in stukken van ongeveer 2 cm en haal met een appelboor de zaden er uit. Leg de 4 plakjes roggebrood op een snijplank en snijd deze in 4 gelijke stukken (zodat je 16 stukken krijgt). Smeer deze dun in met HEKS’NKAAS® en snijd ook de plakjes kaas in 4 stukken. Leg op elk vierkantje roggebrood een plakje kaas en een schijfje komkommer. Vul de komkommer met een theelepel HEKS’NKAAS®. Garneer de hapjes met een beetje tuinkers.

NOG MEER LEKKERE RECEPTEN MET PRODUCTEN VAN HEKS’N®