Paksoi Aziatische salade

Ingrediënten

1 bakje HEKS’NKAAS®DRESSING Mosterd Dille
Paksoi
Sesamzaadjes
Bakje taugé
3 eieren
Scheutje slagroom
Peper en zout
Gerookte kip
Cherrytomaten
Sesamolie
Ketjap

Paksoi Aziatische salade

Snijd de paksoi in kleine stukjes en was deze in ruim koud water. Laat ze daarna uitlekken op een zeef. Breek het ei in het kommetje en klop het eiwit en het eigeel samen met het scheutje slagroom tot een mooie gladde massa. Voeg er wat peper, zout en sesamzaadjes aan toe. Zet de koekenpan op het vuur en doe het ei erin. Laat deze zachtjes garen op het vuur, eventueel met deksel op de pan. Vervolgens maak je wat sesamolie aan met ketjap tot een sausje. Marineer hier de taugé in. Dan leg je de uitgelekte paksoi op een passende schaal. Snijd de cherrytomaten en de gerookte kip en verdeel dit daarna samen met de taugé over de uitgelekte paksoi. Snijd lange repen van een omelet en verdeel deze over de salade. Leg er daarna wat HEKS’NKAAS®DRESSING Mosterd Dille overheen. Maak het geheel af met wat extra peper.

NOG MEER LEKKERE RECEPTEN MET PRODUCTEN VAN HEKS’N®