Pulled pork

Ingrediënten

HEKS’NKAAS® Tomaat Basilicum
10 zachte witte puntjes
600g varkensprocureur
2 teentjes knoflook
2 takken rozemarijn
4 takken basilicum
1 borrelglaasje whiskey
1 glas bouillon (250ml water en een half bouillon blokje)
Krop ijsbergsla
Augurk
Sambal
Ketjap
Peper en zout

Pulled pork

Zet een braadpan op het vuur, snijd de procureur in dikke grove grote stukken en leg dit in de braadpan. Als het vlees mooi donker bruin geschroeid is doe je er 2 teentjes knoflook, 2 takken rozemarijn, 4 takken basilicum en peper en zout bij. Dit geheel blus je daarna af door 2 eetlepels sambal, 2 eetlepels ketjap, een glaasje whisky en een glaasje bouillon erbij te voegen. Doe een deksel op de pan en laat het op het laagste pitje een paar uur zachtjes garen. Trek het vlees met 2 vorken uit elkaar zodat je draadjes krijgt. Laat het vlees afkoelen tot lauwwarm en meng daarna vier eetlepels HEKS’NKAAS® er door heen. Snijd de broodpuntjes in de lengterichting open, doe hier wat fijngesneden ijsbergsla in met daarop de lauwwarme pulled pork en maak het geheel af met wat fijngesneden augurk.

NOG MEER LEKKERE RECEPTEN MET PRODUCTEN VAN HEKS'N®