Sashimi van biefstuk

Ingrediënten

HEKS’N®BOTER Groene Kruiden
400g entrecote
1 teentje knoflook
Olijfolie
Zakje rucola sla
Sesamolie
Sesamzaadjes

Sashimi van biefstuk

Zet de grillpan op het vuur en halveer de knoflook. Prik de knoflook op een vork en smeer de hete grillpan hiermee in. Grill vervolgens de entrecote aan weerzijden +/- 1,5 minuten (de entrecote moet nog iets rood zijn van binnen). Haal de entrecote uit de pan en smeer het vlees aan beide kanten in met HEKS’N®BOTER. Schenk een beetje sesamolie in de hete grillpan en grill hier kort de rucola in. Haal de rucola uit de pan en leg dit op een wit vierkant bordje. Snijd de entrecote in dunne reepjes en serveer dit op de rucola. Garneer de entrecote met wat sesamzaadjes.

NOG MEER LEKKERE RECEPTEN MET PRODUCTEN VAN HEKS'N®