Spinazie vingers

Ingrediënten

2 bakjes HEKS’N®KWARKSPREAD
2 eierdooiers
1 pak grove spinazie uit de diepvries
150 gram geraspte kaas
Pakje bladerdeeg uit de diepvries
Bloem

Benodigdheden

Klein kwastje
Deegroller

Spinazie vingers

Verwarm de oven voor op 200 graden. Doe de spinazie in een zeef, en laat het vervolgens ontdooien en uitlekken. Strooi bloem uit over het keukenblad, en leg er plakjes bladerdeeg op. Rol de plakjes lang uit. Laat het bladerdeeg even rusten, door tussentijds de vulling te maken.

Schep 1 bakje HEKS’N®KWARKSPREAD in een kom, voeg de spinazie en geraspte kaas toe. Meng dit goed door elkaar, en breng het geheel op smaak met peper en zout. Smeer het mengsel op de plakjes bladerdeeg. Zorg ervoor dat het smeersel aan één zijde tot de helft van de bladerdeeg wordt gesmeerd, zodat de bladerdeeg vervolgens kan worden opgerold. Smeer de spinazie vingers in met eigeel, en bak ze 20 minuten af in de oven op 200 graden. Haal de spinazie vingers uit de oven, en dip ze met HEKS’N®KWARKSPREAD.

NOG MEER LEKKERE RECEPTEN MET PRODUCTEN VAN HEKS’N®