Stokje HEKS’NKAAS®

Ingrediënten

HEKS’NKAAS® Tomaat Basilicum
1 wit of bruin stokbrood
Peper en zout
Olijfolie

Benodigdheden

Aluminiumfolie
Mes
Barbecue

Stokje HEKS’NKAAS®

Snijd het stokbrood aan de bovenkant in de lengterichting schuin in en herhaal dit aan de andere zijde (zodat je een V in het stokbrood snijdt). Vul de gleuf met HEKS’NKAAS® Tomaat Basilicum en breng het op smaak met een beetje peper, zout en olijfolie. Leg het stokbrood op een groot stuk aluminiumfolie en wikkel het geheel in en plaats het daarna enkele minuten op de hete barbecue. Verwijder het stokbrood van de barbecue en haal het uit het folie. Snij het stokbrood in stukken en serveer het op een bijpassende schaal.

NOG MEER LEKKERE RECEPTEN MET PRODUCTEN VAN HEKS’N®