Tonijnballetjes

Ingrediënten

HEKS’NKAAS® Origineel
2 blikjes tonijn à 250 gram
150 gram amandelschaafsel
75 gram bieslook
50 gram peterselie
25 gram lente-ui
Peper
Zout

Benodigdheden

Vergiet
Mengkom

Tonijnballetjes

Haal de tonijn uit het blik en laat deze uitlekken in een vergiet. Doe de tonijn in een passende kom en voeg hier een half emmertje HEKS’NKAAS®  Origineel, de peterselie en de lente-ui aan toe. Breng op smaak met peper en zout. Kneed het geheel goed door elkaar en maak er kleine balletjes van. Zet een koekenpan op het vuur, voeg 2 eetlepels olijfolie toe en bruineer het amandelschaafsel. Hak de bieslook en het amandelschaafsel zo fijn mogelijk en rol hier de tonijnballetjes door.

NOG MEER LEKKERE RECEPTEN MET PRODUCTEN VAN HEKS'N®