Turkse pizza’s

Ingrediënten

HEKS’NKAAS® Tomaat Basilicum
4 kant en klare Turkse pizza’s (bij een Turkse bakker)
2 kleine Turkse komkommers
½ rode ui
1 tomaat
IJsbergsla
Klein bosje koriander

Turkse pizza’s

Verwarm de oven voor ( 160 graden) en warm de Turkse pizza’s op (tip: doe ze niet te lang in de oven anders worden ze krokant en droog en kunnen ze niet meer gerold worden). Snij de ijsbergsla zo fijn mogelijk en doe deze vervolgens in een kom. Snij de tomaat in 4 partjes en haal de zaadlijsten eruit en snij deze vervolgens in dunne reepjes. De schoongemaakt halve ui, snij je vervolgens ook in zo’n dun mogelijke halve ringetjes. voeg deze bij de ijsbergsla toe. Snij de koriander in grove stukken en doe deze bij de tomaat en de ijsbergsla. Snij de komkommertjes (ongeschild maar wel gewassen) in dunne plakjes en hou deze nog even apart. Haal de Turkse pizza uit de oven, besmeer met een lepel HEKS’NKAAS® Tomaat Basilicum en beleg rijkelijk met sla, koriander en tomaat. Leg er tenslotte wat plakjes komkommer bovenop en rol strak op. Serveer de dichtgerolde pizza in stukjes van 3cm en serveer in vetvrijpapier.

NOG MEER LEKKERE RECEPTEN MET PRODUCTEN VAN HEKS'N®