Viskoekjes met spinazie

Ingrediënten

1 bakje HEKS’N®KWARKSPREAD
Amandelen
250g blikje uitlek tonijn
Bladerdeeg
1 pakje diepvriesspinazie a la crème
Peper
2 eieren

Viskoekjes met spinazie

Laat de spinazie ontdooien op een zeef zodat het vocht eruit kan lopen. Strooi er daarna wat peper overheen en doe er een losgeklopt ei doorheen. Meng dit goed door elkaar in een passende kom. Vervolgens meng je de amandelen, 4 eetlepels HEKS’N®KWARKSPREAD en het blikje tonijn er doorheen. Roer het geheel mooi door elkaar. Snijd in het plakje bladerdeeg een kruis van 4 gelijke vierkantjes. Leg met een lepel het mengsel in het midden van de bladerdeeg en vouw de 4 hoeken naar elkaar toe. Druk ze goed tegen elkaar aan en smeer het roosje in met losgeklopt ei. Schuif ze in een voorverwarmde oven van 220 graden en bak de koekjes af.

NOG MEER LEKKERE RECEPTEN MET PRODUCTEN VAN HEKS’N®