Warme Dip stengels

Ingrediënten

1 bakje HEKS’N®WARME DIP
1 ei
Pizzadeeg
Zakje geraspte jonge kaas
Zeezout
Bosje bieslook
Bloem

Benodigdheden

Spuitzak
Deegroller

Warme Dip stengels

Verwarm de oven voor op 220 graden. Strooi wat bloem op het aanrecht, leg de pizza deeg erop en rol het vervolgens uit. Snijd in de lengte banen uit het deeg. Vul een spuitzak met HEKS’N®WARME DIP, en spuit dit over de deeg. Hak de bieslook in stukken, en strooi het samen met de geraspte kaas over de HEKS’N®WARME DIP. Rol het pizzadeeg op en leg deze op een bakplaat. Smeer het in met de eidooier, zeezout en geraspte kaas. Bak de stengels vervolgens 30 minuten in de oven.

NOG MEER LEKKERE RECEPTEN MET PRODUCTEN VAN HEKS’N®